Volle Muil

Daar is hij dan eindelijk, mijn lief klein uilskuiken, mijn nieuwste boek!

Naar aanleiding van het verhaal van Tom Marien omhulde ik me de afgelopen periode met nachtelijk blauw. Om me optimaal in te leven, dook ik in een wereld van blue m(o)ondays, priemende ogen, wonderlijke eikenblaadjes, suggestieve houtnerven en imponerende supermanen. Beleefde ik zowel de late als vroege blauwe uurtjes al pendelend tussen atelier en huis, huis en werkplaats, logeeradres en drukkerij, huis en binderij. Maar er is niks bevredigender dan zo'n intensief traject af te sluiten met een schat van een kleinood, prachtig vormgegeven door Jelle Post en in al zijn glorie uitgegeven door Loopvis.

Het boek is verkrijgbaar bij iedere boekhandel in Nederland en Vlaanderen, of te bestellen via mijn vernieuwde webwinkel. Op zaterdag 24 februari wordt het boek officieel gelanceerd bij COCO-MAT. Met een boekvoorstelling (luisteren en kijken terwijl je lekker lui op bed hangt), een uilenhapje (hopelijk krijg je geen braakneigingen) en een miniworkshop uilenmaskers maken (klaar voor het uilenbal). We zorgen voor een flinke stapel boeken en Tom en ik nemen ons favoriete schrijf- en tekenmateriaal mee om te signeren.

Boekpresentatie
zaterdag 24 februari, aanvang 15:30
COCO-MAT, Eusebiusbinnensingel 14, Arnhem

zondag 25 maart, aanvang 15:30
Den Bril, Bril 6, 2500 Lier

foto door  Omstebeurt

foto door Omstebeurt